College Tour Junior

Burgemeester Harald Bergmann was vrijdag 11 januari de gast bij College Tour Junior.
De kinderen van de Kinderraad interviewden de burgemeester over zijn werk en zijn leven.
De burgemeester vertelde open over zijn hobby (paardrijden), zijn lievelingseten (pasta), over zijn werk als burgemeester, over herkend worden in de metro in New York, over de Trekdijk, over het afsteken van vuurwerk met Oud&Nieuw. Ook de kinderen in de zaal mochten vragen stellen.
Aan het eind had de burgemeester een advies dat hij alle kinderen mee wilde geven: doe je best om een mooi en gelukkig leven te leiden en zorg altijd dat je je best doet op school zodat je een diploma haalt op jouw niveau.

In 2018 organiseerden we voor de eerste keer College Tour Junior, toen met de dorpswethouder, Johan Aalberts.

Foto’s in het album.