Kinderen van Nieuw Aurora

De kinderen van de Leerlingenraad hebben voor de zomervakantie verkiezingen gehouden: komende 2 jaren sparen we voor de Kinderen van Nieuw Aurora.
Nieuw Aurora is een dorp in Suriname, alleen lopend of met een boot te bereiken. De Stichting stelt zich ten doel om optimale voorwaarden te ontwikkelen voor de kinderen in Nieuw Aurora, om hen kansen te geven en het kwaliteitsniveau van het onderwijs op de basisscholen te helpen verbeteren. In het comité van aanbeveling onder andere Henk Zielstra, bestuurder van Archipel Scholen en Harald Bergmann, burgemeester van Middelburg. De kinderen krijgen binnenkort op school een presentatie over dit project. Voor meer informatie: www.kinderenvannieuwaurora.nl.
Maandag 20 september kwam oprichter van de Stichting, Pim van Kampen, een presentatie geven aan de kinderen. Iedere week volgen we de stand van de spaaractie bij het Nieuws van de Week, onderdeel van Keek op de Week.