1 Created with Sketch.

Overblijf en opvang

Lonnelunch
Voor de middagpauze kunt u als ouder kiezen: de kinderen kunnen naar huis of gebruik maken van de Overblijf (Lonnelunch). Met uitzondering van de woensdag kunt u iedere dag gebruik maken van de Lonnelunch. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er gemiddeld zo’n 60 kinderen. Hiervoor zijn 2 Pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Walcheren en 2 vrijwillige ouders beschikbaar.
De Lonnelunch werkt met een onlinesysteem: TSO-Assistent. U kunt op een flexibele manier de overblijf van uw kind voortaan reserveren en annuleren, 7 dagen per week, 24 uur per dag. U betaalt uiteindelijk via automatische incasso de afgenomen overblijfmomenten, na ontvangst van een gespecificeerde declaratie. Bij aanmelding op school ontvangt u de inloggegevens. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via lonnelunch@zeelandnet.nl.

Peutergroep (2-4 jaar)
Peutergroep Kiekeboe maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen leren van jongs af aan om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes.
Doordat de peutergroep van Kinderopvang Walcheren bij de school is gevestigd, is er veel contact tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hierdoor is er een doorgaande leerlijn die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.
Meer informatie en inschrijven: Kiekeboe
Wilt u advies? Mail klantadvies@skow.nl of bel 0118–627 716

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)
Buitenschoolse opvang (BSO) Kajuit bevindt zich direct achter basisschool De Lonneboot. De opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Walcheren. U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.
Na schooltijd zijn leerlingen welkom bij BSO Kajuit. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie! De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.
Er is ook voorschoolse opvang mogelijk. Uw kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers èn u kunt op tijd op uw werk zijn. Lees meer over voorschoolse opvang op: BSO ; over BSO Kajuit vindt u hier meer informatie.