1 Created with Sketch.

Opvang

Peutergroep (2-4 jaar)
Peutergroep Kiekeboe maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen leren van jongs af aan om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes.
Doordat de peutergroep van Kinderopvang Walcheren bij de school is gevestigd, is er veel contact tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hierdoor is er een doorgaande leerlijn die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.
Meer informatie en inschrijven: Kiekeboe
Wilt u advies? Mail klantadvies@skow.nl of bel 0118–627 716

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)
Buitenschoolse opvang (BSO) Kajuit bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisschool De Lonneboot. De opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Walcheren. U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.
Na schooltijd zijn leerlingen welkom bij BSO Kajuit. Als alle kinderen zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie! De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.
Er is ook voorschoolse opvang mogelijk. Uw kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers èn u kunt op tijd op uw werk zijn. Lees meer over voorschoolse opvang op: BSO ; over BSO Kajuit vindt u hier meer informatie.